English Blogs Latest

Amex Business Platinum Card -katsaus (2019)

Amex Business Platinum Card -katsaus (2019)
Täydellisen paljastamisen vuoksi OMAAT ansaitsee viitebonuksen jokaiselle, joka on hyväksytty joidenkin alla olevien linkkien kautta. Nämä ovat parhaat julkisesti saatavilla olevat tarjoukset, jotka olemme löytäneet jokaiselle kortille. Tässä esitetyt mielipiteet ovat pelkästään kirjoittajan, ei pankin, luottokortin myöntäjän, lentoyhtiöiden tai hotelliketjun mielipiteitä, ja yksikään näistä yksiköistä ei ole tarkistanut, hyväksynyt tai muuten hyväksynyt sitä. Tutustu mainostajakäytäntöihini saadaksesi lisätietoja kumppaneistamme ja kiitos tuestasi!

American Expressin Platinum-kortit – sekä yritys- että henkilökohtaiset versiot – ovat tunnetuimpia ja suosituimpia premium-luottokortteja. Tarkistin äskettäin American Expressin The Platinum Card® -kortin, joka on kortin henkilökohtainen versio. Tässä viestissä halusin tarkastella tarkemmin American Expressin Business Platinum® -korttia, joka on kortin suosittu yritysversio.

Onko tämä oikea kortti pienyrityksellesi?

Contents

Amex Business Platinum Card Katsaus

Amex Business Platinum -kortti tarjoaa joitain jäljellä olevia etuja, vaikka kortilla on myös jyrkkä vuosimaksu.

Tässä postituksessa tarkastelen yksityiskohtaisesti kortin tervetuliaisbonusta, vuosimaksua, tuottaa tarjoamiensa menojen tuotto, tarjoamiensa etuuksien (mukaan lukien uskomattoman oleskelutiloihin pääsyn edut) ja vertaa sitä sitten muihin kortteihin.

Vaikka kortilla on mojova vuosimaksu, se on myös kortti, jolla on järkeä monia pieniä yrityksiä, mielestäni.

Tervetuliaisbonus jopa 75 000 pistettä

Amex Business Platinum Card -kortilla on tervetuliaisbonus, joka on jopa 75 000 jäsenyyspalkintopistettä. Tämä on porrastettu bonus, jossa pisteitä annetaan saavuttaessa kaksi kulutuskynnystä:

 • Ansaitse 50 000 bonuksen jäsenpalkkiopisteitä kuluttaessasi 10 000 dollaria kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.
 • Ansaitse lisää 25 000 jäsenpalkkiopistettä kuluttaessasi ylimääräistä 10 000 dollaria ensimmäisessä kolme kuukautta

Tämä on tietysti jyrkkä kulutusvaatimus, vaikka sinulla on yritystä, joka kuluttaa hyvän summan korteille, tämän ei pitäisi olla ongelma. Tämä ei kuitenkaan koske kaikkia pieniä yrityksiä.

Lunasta Amex-pisteesi matkoille Lufthansan yritysluokassa

kerran elämässä -sääntö

Tervetuliaisbonus Amex Business Platinum Card -kortilla ei ole ' t saatavilla niille, joilla on tällä hetkellä kortti, tai niille, joilla on aiemmin ollut kortti. Jos sinulla on aiemmin ollut kortti, jolla olet edelleen oikeutettu hyväksymään, et useless saa bonusta.

595 dollarin vuosimaksu

Amex Business Platinum -kortilla on 595 dollarin vuosimaksu (hinnat & palkkiot). Tämä on yksi korkeimmista vuosimaksukorteista, ja vuosimaksu on myös jyrkempi kuin kortin henkilökohtaisessa versiossa. Kortissa on kuitenkin myös erilaisia ​​etuisuuksia, joista jotkut saattavat olla hyödyllisempiä.

300 dollarin valtuutettu käyttäjämaksu

Vaikka joissakin korteissa voit lisätä valtuutettuja käyttäjiä kohtuulliseen hintaan, valitettavasti tämä kortti ei ole yksi niistä. Yritystilisi valtuutettua käyttäjää kohti maksettava hinta on 300 dollaria, joka on jyrkkä.

Amex Business Platinum on maksukortti.

Amex Business Platinum -kortti on maksukortti. Mitä eroa on luottokortilla ja maksukortilla?

 • Peruserona on se, että luottokortti antaa sinulle mahdollisuuden rahoittaa kuluja ajan kuluessa, kun taas luottokortti vaatii sinua maksamaan saldosi kokonaisuudessaan joka kuukausi
 • luottokorteilla on luottolimiitti, maksukorteilla ei ole

Maksukortista voi olla hyötyä, kun teet suuren oston, koska se on todennäköisemmin mahdollista maksukortilla kuin luottokortti, jossa sinulla on määritetty

Tässä on toinen tärkeä ero, jos aiot hakea korttia:

 • Tyypillisesti sinulla voi olla korkeintaan viisi American Categorical -luottokorttia kerrallaan.
 • . Tyypillisesti voit saada hyväksynnän enintään kahdelle amerikkalaiselle Nopeat luottokortit 90 päivän aikana

American Categorical -kortteihin ei sovelleta tätä rajoitusta. Tämä tarkoittaa, että sinut voidaan hyväksyä Amex Business Platinum -kortiksi, vaikka sinulla olisi jo viisi American Categorical -luottokorttia ja vaikka olet jo hakenut kahta American Categorical -luottokorttia viimeisen 90 päivän aikana.

Kokemukseni maksukortteja on usein helpompi hyväksyä kuin luottokortteja, joten saatat olla yllättynyt siitä, kuinka helppo saada hyväksyntä. Useless siksi, että tämä on premium-kortti, ei tarkoita, että sen hyväksyminen on niin vaikeaa, jos oletetaan, että sinulla on erinomainen luotto.

Pisteiden ansaitseminen Amex Business Platinum Card -kortilla

Henkilökohtaisesti mielestäni Amex Business Platinum -kortti on sen arvoinen sillä on sen tarjoamia etuja, vaikkakin on melko rajallisia olosuhteita, joissa on todella järkevää käyttää rahaa kortille.

Jotkut muut Amex-kortit tarjoavat suuria bonusluokkia, ja puhun lisää näistä korteista vähän .

Joten, mihin luokkiin tämä kortti tarjoaa bonuspisteitä?

5x pisteitä lennoissa ja ennakkomaksuhotelleissa Amex Travelin kautta

Kortti tarjoaa 5x jäsenyyspalkitsemispisteitä ennakkomaksuhotelleista ja lennoista, jotka on varattu Amex Travelin kautta. . Tämä on melko rajoittavaa.

Voi olla järkevää varata lentoja Amex Travelin kautta ansaitaksesi viisinkertaisia ​​pisteitä, tosin monille pienille yrityksille, jotka eivät ehkä ole paras vaihtoehto. Haittapuoli ennakkomaksuhotellien varaamiselle Amex Travelin kautta on, että et yleensä ansaitse pisteitä valitsemallasi kanta-asiakasohjelmalla kolmansien osapuolien varauksille, joka sisältää Amex Journey -varaukset.

Yksi poikkeus on Amex Fantastic Inns & Resorts, jossa ennakkomaksuvaraukset ansaitse 5x pistettä. Se voi olla hyvä juttu saatujen etuisuuksien takia ja myös siitä syystä, että ansaitset edelleen pisteitä haluamallasi asiakasuskollisuusohjelmalla. Puhun siitä vähän hiukan.

Kortti tarjoaa jopa 5x-pisteitä hotellivarauksissa

1,5x -pisteitä ostoilla, joiden hinta on 5000 dollaria +

Amex Business Platinum tarjoaa 1,5-kertaiset jäsenpalkinnot. pisteitä vähintään 5000 dollarin ostoksista yhdessä kaupassa.

Voit ansaita enintään miljoona bonuspistettä vuodessa tämän edun avulla, mikä tarkoittaa, että sen enimmäismäärä on kaksi miljoonaa dollaria suuria ostoja.

Tämä on hyödyllinen Joillekin pienille yrityksille, vaikka toiset eivät tuota paljon lisäarvoa.

1x pisteitä muista ostoista

Yllä olevat ovat vain bonusluokkia – muuten kortti tarjoaa 1x pistettä käytettyä dollaria kohden, mikä ei ole erityisen hyvää . On muitakin Amex-kortteja, jotka tarjoavat 1,5–2x-pisteitä kuluneelta dollarilta, joten mieluummin sijoittaisin kulut niille tai muille korteille, jotka sopivat parhaiten pienten yritysten päivittäisiin menoihin.

Ei ulkomaisia ​​maksuja

American Categorical Business Platinum -kortti ei tarjoa ulkomaisia ​​transaktiomaksuja, jos joudut ostamaan ulkomailta.

Pisteiden lunastaminen Amex Business Platinum -kortilla

American Categorical Business Platinum Card ansaitsee jäsenyyden palkitsemispisteitä. Tämä on yksi neljästä suurimmasta siirrettävissä olevasta pistevaluutasta. Näitä pisteitä voi lunastaa kahdella tavalla – voit siirtää ne lentoyhtiölle tai hotellipartnerille tai lunastaa ne käteisellä lentolipun hintaan.

Katsotaanpa näitä kahta vaihtoehtoa alla. Yksi mahtava asia Amex Business Platinumissa on se, että kortin saaminen antaa sinulle erityiset lunastushinnat, kun lunastat pisteitä käteisellä lentolipulle.

Siirtopisteitä lentoyhtiöille ja hotellikumppaneille

Paras tapa lunastaa pisteesi on siirtää ne yhdelle Membership Rewards -lentoyhtiön tai hotellikumppanin jäsenille. Pisteitä voidaan siirtää seuraaville 22 kumppanille, mukaan lukien 19 lentoyhtiökumppania ja kolme hotellikumppania:

lentoyhtiöt hotellit Aer Lingus Aer Club Selection-oikeudet AeroMexico Membership Premier Hilton Honors Air Canada Aeroplan Marriott Bonvoy Air France / KLM Flying Blue Alitalia MilleMiglia ANA Mileage Club Avianca LifeMiles British Airways Government Club Cathay. Delta SkyMiles El Al Matmid Emirates Skywards Etihad Visitor Hawaiian Airways HawaiianMiles Iberia Plus JetBlue TrueBlue Qantas Frequent Fly. 19659075] Virgin Atlantic Flying Club

Syynä tähän edustaa niin hyvää vaihtoehtoa, koska voit saada ylimitoitetun arvon kohti korkealuokkaisia ​​lentolippuja, etenkin ensimmäisen ja liikematkailun matkustamiseen. Nämä liput ovat usein erittäin kalliita, jos maksat käteisellä, vaikka ne voivat olla hyvä kauppa pisteillä.

Tämän lisäksi Amexillä on usein siirtobonuksia, jotka saat sinulle vielä paremman vastineen.

 Singapore Suites Lunasta pisteesi Singaporen uskomatonta sviittiä varten

Lunasta pisteitä yli 1,5 senttiä kohti jokaista kohti lentolipua

. Tavallisesti voit lunastaa jäsenpalkintopisteet noin senttiä kohti kullekin lentolipun kustannukselle, mikä ei ole niin. loistava. Jos sinulla on Amex Business Platinum -kortti, voit kuitenkin lunastaa pisteitä erikoishintaan.

Jos varaat lentosi American Categorical Travel -palvelulla käyttämällä jäsenyyden palkkioita maksamalla pisteillä, saat 35% näistä pisteistä takaisin:

 • joudut joko varaamaan ensimmäisen tai yritysluokan lennon tai varaamaan minkä tahansa matkustamon valitsemallesi lentoyhtiölle
 • Voit saada jopa 500 000 pistettä vuodessa käyttämällä tätä lunastustapaa

. Toisin sanoen, voit varata 1000 dollaria lippu 100 000 pisteelle, ja sitten saat 35 000 pistettä takaisin, mikä tarkoittaa, että lopulta maksat 65 000 pistettä. Se on arvo ~ 1,54 senttiä pistettä kohti, mikä on aika suurta.

Lunasta osoittaa kohti lentolipun kustannuksia

Amex Business Platinum Card -edut

Amex Business Platinum Card tarjoaa niin monia etuja vain siitä, että sinulla on kortti, mikä on tärkein syy siihen, että haluat tämän kortin. Joten katsotaanpa tarkkaan etuja.

Tässä osiossa käsitän suurimman osan eduista, ja seuraavassa jaksossa kerron kaikki aulaan pääsyn etuudet.

200 dollaria vuosittainen lentoyhtiömaksu [19659009] Kortti tarjoaa 200 dollarin vuotuisen lentopalkkiohyvityksen, jota voidaan käyttää lentoyhtiön satunnaismaksuihin ja palkkioihin. Yksi tarjotaan jokaisena kalenterivuonna, joten se noudattaa tiukkaa 1. tammikuuta – 31. joulukuuta kalenteria.

Joka vuosi voit määrittää, mille lentoyhtiölle haluat saada luoton, seuraavista:

 • Alaska Airlines
 • amerikkalainen Lentoyhtiöt
 • Delta Air Strains
 • Frontier Airways
 • Hawaiian Airlines
 • JetBlue Airways
 • Spirit Airlines
 • Southwest Airways
 • United Airways

Voit muuttaa lentoyhtiövalintasi tammikuussa vuosi. Jos et muuta valintasi, pidät automaattisesti saman lentoyhtiön valinnan kuin edellinen vuosi.

Valitettavasti et voi käyttää luottoasi seuraaviin:

Lentoliput, päivitykset, kilometripisteiden ostot, kilometripisteet siirtomaksuja, lahjakortteja, verovapaita ostoja ja palkintolippuja ei pidetä satunnaisina maksuina.

Joten tästä on hyötyä lentolippujen vaihtomaksuissa, matkalaukkumaksuissa ja muissa lentoyhtiölle mahdollisesti aiheutuvissa kuluissa. Henkilökohtaisesti tämä on asia, jota minulla ei ole vaikeuksia maksimoida.

Voit nimetä Frontieriksi valitsemasi lentoyhtiön.

200 dollaria Dellin lausuntolainaa

Amex Business Platinum -kortin saamisesta saat jopa 200 dollaria Dellissä. hyvityksiä vuodessa. Tapa, jolla tämä hajotetaan, saa 100 dollaria tilirahoitusta tammi-kesäkuun välisenä aikana ja ylimääräisen 100 dollarin tiliottorajan heinäkuun ja joulukuun välisenä aikana.

Tämän aktivoimiseksi ei vaadita vähimmäisvaatimuksia (voit esimerkiksi tehdä tarkalleen 100 dollarin oston) , ja tiliotehyvitysten on oltava postitse 2–Four viikon kuluessa hyväksyttävästä ostosta. Jos sinulla on kortti, rekisteröinti vaaditaan tällä linkillä.

Huomaa, että Dell myy yllättävän määrän tuotteita muilta yrityksiltä. Voit esimerkiksi ostaa Bose-kuulokkeita Dellin kautta, joten tämä on hyödyllisempää kuin luuletkaan.

Osta Bosen uusimmat kuulokkeet Dellin kautta

WeWork-jäsenyyden

varten, koska sinulla on Business Platinum -kortti, saat Vuoden ilmainen Platinum International Access -yritys WeWorkilta. Sinun on ilmoittaututtava 31. joulukuuta 2019 mennessä, jolloin pääset yli 300 WeWorkin sijaintipaikkaan yli 75 kaupungissa yli 20 maassa.

Joillekin pienyrityksille tämä ei tarjoa paljon arvoa, kun taas muille yrityksille tämä on valtava arvo, kun otetaan huomioon, kuinka kallis jäsenyys muuten olisi. WeWork sanoo, että tämä on 2 700 dollarin arvo.

Voit rekisteröidä täällä.

Hanki WeWork-jäsenyyden kautta Amex Business Platinum

ilmainen Gogo -lento Wifi

siitä, että sinulla on Amex Business Platinum. 10 ilmaista Gogo wifi -päästöä kalenterivuodessa. Voit aktivoida tämän edun siirtymällä osoitteeseen gogoair.com/amex. Nämä kulkuluvat ladataan Gogo-tilillesi, ja niitä voidaan sitten käyttää jokaisessa kelvollisessa segmentissä.

Nämä kulkuluvat ovat kelvollisia lentoja Alaskassa, American, Delta ja Japan Airlinesissa, ja niitä voidaan käyttää jopa kansainvälisillä lennoilla. Wifi tietyllä lennolla voi helposti maksaa 20 dollaria +, joten tällä voi olla merkittävä arvo.

Hilton Honors Gold -tila

Saat ilmaisen Hilton Honors Gold -tilan niin kauan kuin sinulla on kortti. Tämä tila on hyödyllinen ja tarjoaa seuraavia etuja:

 • Ilmainen aamiainen ja / tai pääsy aulatilaan
 • Myöhäinen uloskirjautuminen, saatavuuden mukaan
 • Suositeltavat huoneet
 • 80% pistebonus
 • Viides yö ilmainen palkinnoista

saat ilmaisen aamiaisen Hilton Gold -jäsenenä

Marriott Bonvoy Gold -tila

Saat ilmaisen Marriott Bonvoy Gold -tilan niin kauan kuin sinulla on kortti, joka tarjoaa seuraavat etuudet, muun muassa:

 • 25% bonuspisteitä hotellivarauksissa
 • 14:00 myöhäinen uloskirjautuminen
 • huoneen päivitys

vastaanottaa päivitetyt huoneet Marriott Gold -jäsenenä

TSA Pre-Verify / Globaali pääsyluotto

Amex Business Platinum -kortti tarjoaa maailmanlaajuisen merkinnän tai TSA Pre-Examine -luoton joka neljäs vuosi. Lataa vain korttisi 85–100 dollarin jäsenmaksu, ja se palautetaan automaattisesti. Sillä ei ole merkitystä, keneltä maksu maksetaan, kunhan lataat sen hyväksyttävälle kortillesi.

Amex Worldwide Airline Program

Amex Worldwide Airline -ohjelman avulla voit säästää kansainvälisen ensimmäisen luokan kustannuksissa. , bisnesluokan ja premium-luokan lentoliput, lähes kahdella tusinalla. Tämä tarjoaa tyypillisesti alennuksia jo jo alennetuista lipuista, joten se on mahtava arvo.

Jos varaat maksetun kansainvälisen premium-matkustamotajan millä tahansa taajuudella, se voisi maksaa kortin vuosimaksun yhä enemmän.

I ' Säästät paljon rahaa Qatar Airways -luokan lipuilla tällä muokkauksella

Amex Effective Resorts & Resorts

Amex Effective Lodges & Resorts -ohjelmalla voit saada ylimääräisiä etuja oleskeluille yli 1000 luksushotellissa ympäri maailmaa. Näihin etuihin kuuluvat seuraavat:

 • Päivittäinen aamiainen kahdelle henkilölle
 • Huoneen päivitys saapuessaan, kun saatavilla
 • Ainutlaatuinen kiinteistövälitys (yleensä 100 dollarin kiinteistöluotto, ilmainen hieronta, autonsiirto jne.)
 • Taattu kuusitoista uloskirjautumista
 • Keskipäivällä sisäänkirjautuminen, saatavuuden mukaan
 • Ilmainen huoneessa toimiva wifi (poikkeuksia sovelletaan)

Parasta, että hinta on tyypillisesti parhaan käytettävissä olevan hinnan mukainen. Saan paljon arvoa tästä ohjelmasta. Amex Business Platinum Card -kortilla sinulla on pääsy tähän, ja jos maksat varauksen ennakkomaksulla, ansaitset jopa 5x pistettä.

Saat lisäetuja luksushotelleissa

Amex Business Platinum Card Lounge Access

The Amex Business Platinum Card -kortti tarjoaa yhden kaikkein kattavimmista eduista, jotka kaikki kortit tarjoavat aulaan pääsylle. He kutsuvat tätä International Lounge -kokoelmaksi, ja se tarjoaa pääsyn yli 1200 oleskelutilaan yli 130 maassa. Tähän sisältyy omistettuja Amex-oleskelutiloja sekä pääsy muiden lentoyhtiöiden ja yritysten ylläpitämiin oleskelutiloihin.

Amex Centurion Lounge Access

Amex on tunnettu Centurion-oleskelutiloistaan, jotka ovat niiden kokoelma lentokenttätiloja. Nämä ovat huomattavasti parempia kuin mitä löydät useimmista yhdysvaltalaisista lentokenttätiloista.

Niissä oleskelutiloissa on kuumaa ruokaa, cocktaileja ja joissakin jopa ilmaisia ​​kylpylähoitoja.

Tällä hetkellä Yhdysvaltojen paikoissa ovat Dallas, Houston, Las Vegas, Miami. , New York LaGuardia, Philadelphia, San Francisco ja Seattle, ja lisää on tulossa. Hong Kongissa on myös Centurion Lounge ja joitain muita American Categorical -merkkisiä oleskelutiloja muilla lentokentillä.

Amex Centurion Loungesiin päästäessä voit tuoda kaksi vierasta, ja voit käyttää oleskelutiloja jopa kolme tuntia ennen lentosi lähtöä.

pääsy Amex Centurion -tiloihin Amex Business Platinumilla

Delta SkyClub Access

Kun lentää Deltaa samana päivänä, pääset Delta SkyClubs -sivulle. Et saa tuoda vieraita ilmaiseksi, vaikka voit maksaa alennuksen 29 dollaria jokaisesta vieraasta, jonka haluat ottaa sen.

Pääset Delta SkyClubs -sovellukseen Amex Business Platinum -sovelluksella

Precedence Cross -jäsenyys.

Amex Business Platinum Card tarjoaa Precedence Cross -jäsenyyden, joka antaa sinulle pääsyn yli 1 200 loungeen ympäri maailmaa. Huomaa, että Amex Business Platinum -yrityksillä ei ole pääsyä Precedence Cross -ravintolaan.

Pääsy 1 200+ Priority Cross -tilaan ympäri maailmaa

Ilma- ja pakopaikkahuoneet

Amex Platinum tarjoaa pääsyn kasvavaan ilmatila- ja escape-lounge-verkkoon. Esitä useless Amex Platinum -kortti, niin sinut otetaan mukaan, ja voit jopa tuoda vieraita.

Tulevan Escape Lounge Phoenix -sovelluksen tarjoaminen

Valitse Lufthansa Lounge Access

Amex Platinum -kortti tarjoaa myös. pääsy valitsemaan Lufthansa Business & Senator Lounges Frankfurtissa ja Münchenissä. Kortin jäsenet saavat pääsyn seuraaviin oleskelutiloihin lentäessään Lufthansa-ryhmän lennolla (Lufthansa, SWISS ja Itävalta):

 • Platinum-kortin jäsenillä on ilmainen pääsy Lufthansa Business Loungesiin (lippu luokasta riippumatta) ja Lufthansa Senator Loungesiin (kun lentoliiketoimintaa) luokka) T2: n satelliittialueella Münchenin lentokentällä ja T1: n Concourse B: llä Frankfurtin lentokentällä
 • Centurion-kortin jäsenillä on ilmainen pääsy Münchenin lentokentän T2: n satelliittialueella sijaitsevaan Lufthansan ensimmäisen luokan, senaattoriin ja yritystiloihin sekä T1: n lentokenttä B: hen. Frankfurtin lentokentällä, lippuluokasta riippumatta

Tämä on nyt voimassa useless 31. lokakuuta 2019, vaikka sitä voidaan jatkaa pidemmällekin.

Amex Business Platinum -kortti sen arvoinen?

Kuten useimmat kortit, vastaus tässä on, että se riippuu olosuhteista.

Yleisesti sanoisin, että Amex Business Platinum Card on käyntikortti, jonka saat sen tarjoamista eduista sen sijaan, että r menojen tuotto, jota se suoraan tarjoaa. Voisi olla järkevää käyttää rahaa kortille, jos yrityksesi tekee jatkuvasti 5 000 dollaria + ostoksia, mutta muuten tämä ei ole kortti, johon kuluttaisin paljon.

Kortti tarjoaa suuria etuja, mutta sillä on myös jyrkkä 595 dollaria vuodessa. maksu. Joten kun kyseessä on kortin arvon laskenta, suosittelen seuraavaa:

 • Kuinka paljon arvot 200 dollarin lentopalkkiohyvitystä ja 200 dollaria Dell-luottoa?
 • Kuinka paljon arvot 10 Gogo-vuotuista wifi-palvelua läpäisee?
 • Kuinka paljon arvostat Marriott- ja Hilton Gold -asemaa?
 • Kuinka paljon arvoa saat Amex Nice Resorts & Resorts -sivustolta ja kansainväliseltä lentoyhtiöohjelmalta?
 • Kuinka paljon arvot uskomattomaan lounge-pääsyyn? kortin tarjoamat etuisuudet?
 • Voisitko saada arvoa WeWork-edusta?

Monille yrityksille mielestäni kortti on sen arvoinen:

 • Jos arvostat WeWork-hyötyä, niin tämä ei ole ehdoton brainer , koska jäsenyys on paljon enemmän kuin kortilla oleva vuosimaksu
 • Jos voit saada arvon pois 400 dollarin vuotuisista luotoista ja Gogo wifi -hyvityksistä, niin se voi perustella pelkästään maksun

Parhaat Amex-käyntikortit Menoihin

Jos haluat kerätä niin monta Amex-jäsenyyttä Re Wards-pisteitä saadaan mahdollisimman paljon yritysmenojen avulla, niin on olemassa kaksi parasta korttia, jotka sinun tulisi harkita.

Ensimmäinen on American Expressin Blue Business® Plus -kortti. Kortilla ei ole vuosimaksua (hinnat ja maksut), ja se tarjoaa 2x Jäsenyyspalkintopisteitä ensimmäisestä 50 000 dollarista, joka on käytetty kalenterivuonna. Tämä on mielestäni paras yksittäinen kortti ilman bonusta kuluttamiseen, joka ylittää tämän rajan.

Jos etsit Amex-korttia, jolla on suuret bonuskategoriat, American Categorical® Business Gold -kortti on erinomainen. Kortilla on 295 dollarin vuosimaksu (hinnat ja maksut), ja se tarjoaa jopa 4-kertaisia ​​jäsenpalkintopisteitä tietyissä kategorioissa.

Erityisesti kortti tarjoaa 4x-pisteitä kahdessa kategoriassa, joissa vietät eniten kuukaudessa, yhteensä jopa 150 000 dollaria yhdistetyissä ostoissa vuodessa. Tukikelpoiset luokat ovat seuraavat:

 • Lentoliput, jotka on ostettu suoraan lentoyhtiöiltä
 • Yhdysvallat. ostokset mainostamiseen valituissa tiedotusvälineissä
 • USA. ostot huoltoasemilla
 • USA. ostot ravintoloissa
 • USA. ostokset kuljetukseen
 • USA. tietokonelaitteiden, ohjelmistojen ja pilvipalveluiden ostokset, jotka on ostettu suoraan tietyiltä palveluntarjoajilta

Paras yritysluottokortti kuluttamiseen

Jos etsit yksittäistä parasta ja kaikkein pyöristetyintä yritysluottokorttia, suosittelen Musteliiketoiminnan suosima℠℠ luottokortti. Kortilla on enintään 80 000 pisteen bonus (ja nämä pisteet ovat paljon arvokkaampia kuin Marriott-pisteet), sillä on kohtuullinen 95 dollarin vuosimaksu, se tarjoaa 3x pistettä hyödyllisissä luokissa ja enemmän.

Et voi yksinkertaisesti mennä pieleen tämä on yrityksesi palkintokortti.

Amex Business Platinum Card -yhteenveto

Amex Business Platinum Card on rikasrikas kortti, jolla on myös yksi kaikkien yritysten luottokorttien korkeimmista vuosimaksuista.

Jos harkitset tämän kortin hakemista, tekisin niin, jos luulet saavasi arvon etuihin. Tämä sisältää uskomattoman oleskelutiloihin pääsyn, 200 dollarin vuotuisen lentopalkkiohyvityksen, 200 dollarin vuotuisen Dell-luoton, 10 Gogon wifi-passia vuodessa, hotellin tilan, WeWork-jäsenyyden ja paljon muuta.

Jos etsit useless yksinkertaista , hyvin pyöristetty käyntikortti, joka maksimoi arjen, jotka saat päivittäisillä menoilla, harkitsen sen sijaan Ink Business Most popular℠ -luottokorttia, jolla on kohtuullisempi vuosimaksu, parempi palkkiorakenne ja suurempi tervetuliaisbonus.

Jos haluat lisätietoja Amex Business Platinum -kortista tai hakea, noudata tätä linkkiä.

Hae nyt

Seuraavat linkit ohjaavat sinua mainittujen American Categorical -korttien hintoihin ja palkkioihin. Näitä ovat: American Categorical® Business Gold -kortti (hinnat ja maksut), American Expressin Blue Business® Plus -kortti (hinnat ja maksut) ja American Expressin Business Platinum® -kortti (hinnat ja maksut).

! funktio (f, b, e, v, n, t, s) if (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit), jos (! f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n; n.loaded =! 0; n.model = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna,
asiakirja, 'käsikirjoitus', 'https: //join.facebook.internet/en_US/fbevents.js');

fbq ('init', '223925121308781');
fbq ('raita', 'PageView');